Hæftet, 171 siderISBN 9788799616763Vejledende pris kr. 199,00

Du er bekymret over, hvad der sker med dyrene i industrien og naturen. Du spekulerer over, hvordan det skal gå med klodens miljø, klima og fremtid. Du tænker over din egen og dine kæres sundhed og på at undgå smittefarlige bakterier og alvorlige sygdomme.

Veganer er din nemme guide til en livsstil, der minimerer lidelse og ødelæggelse. Du får indtryk af, hvad det vil sige at være veganer i Danmark og i verden. Overblik over de etiske og miljømæssige argumenter. Sund og lækker plantekost. Glæder, udfordringer, dilemmaer. Film, bøger, blogs. Det voksende veganske netværk, du selv kan blive en del af.

Familie, venner, kolleger, studiekammerater og alle andre kan sagtens lære med!

Karin Elrød

Karin Elrød er født og opvokset i Aarhus. Hun debuterede som forfatter på Heart Planet i 2013 med bogen Sommerfuglearven. I 2015 udkom hendes anden roman, Spind, som i 2017 blev fulgt op af en fagbog: Veganer. Sådan kommer du i gang.

Karin er uddannet cand.ling.merc. i tysk og fransk fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet. Efter nogle år som presse- og informationschef for den franske vin- og fødevareorganisation Sopexa i Norden, var hun i en årrække journalistisk medarbejder hos Eneqvist Kommunikation i København. Siden drev hun virksomheden Tekst:Karin Elrød som kommunikatør for små og store organisationer og virksomheder. Karin har desuden i en årrække været skribent og redaktør for Dansk Vegetarisk Forenings medlemsblad Vegetarisk! Som veganer er hun aktiv for at fremme den grønne dagsorden og sætte en stopper for diskrimination og overgreb mod alle dyr.