Sebastian Cordes
En endnu uvidendes dagbog
48 sider
Vejledende pris kr. 69,00
ISBN 9788799616718

“Jeg skriver så jeg kan se hvad jeg tænker”

Sådan motiverer den debuterende digter Sebastian Cordes sit påtrængende behov for at nedfælde oplevelser og refleksioner om nært og fjernt, det kendte og det fremmede. Som enspænder og enebarn betragter han på distancen kæresten, kulturen og København. I dagens travlhed og nattens melankoli fortolker han med hudløs ærlighed hverdagens situationer og stemninger. Med ordene søger han at finde fodfæste eller dokumentere, når alting skrider.

Sebastian Cordes

Sebastian Cordes er født i 1988 i Herlev. Han er bachelor i filosofi fra Københavns Universitet. Sebastian debuterede som lyriker på Heart Planet med “En endnu uvidendes dagbog” i 2013.

Sebastian er en anerkendt filminstruktør. Sin unge alder til trods gjorde han sig bemærket i portrætfilmens univers allerede i 2010, hvor han debuterede med dokumentarfilmen “Life and Times of Don Rosa”. Filmen om den verdensberømte Disney fortæller og illustrator trak fulde huse på CPH:DOX. Efterfølgende har Sebastian Cordes høstet hæder for sine slow cinema dokumentarfilm “A Place called Lloyd” (2015) og “Visitor” (2018).