Hjertelige links

Heart Planet foreslår, at du kigger nærmere på disse venlige links til emner, som vores hjerte banker særligt for. Flere vil løbende komme til. 

Dyreret:

Go Vegan er en dyrerettighedsforening, der har som hovedformål at afskaffe al udnyttelse af alle dyr. Vi arbejder ikke for forbedringer af dyrenes velfærd i industrien, men udelukkende for total afskaffelse, da brug af dyr som menneskelige produktionsmidler altid vil indebære overgreb og undertrykkelse – økologisk eller ej…

Veganisme

Happy Cow er en international side, der indekserer vegetariske (og veganske) spisesteder rundt omkring i verden. I dette tilfælde går linket direkte til en liste over vegetariske spisesteder i København. 

Mad Med Medfølelse er en forening og et netværk af veganere og andre, der er interesserede i veganisme. MMM ønsker at inspirere folk til at spise grønt, miljøvenligt, sundt og dyrevenligt.

Veganske bloggere

Englerod er kogebogsforfatter  Johanne “Grønskolling” Moesgaards blog med veganske opskrifter og inspiration til køkkenhave og indretning.  Mia Sommer, forfatter til “Vegansk Velvære” driver denne blog med nemme hverdagsretter til store og små. Plantepusherne Nina Kristine Olofsson og Mathias Eilenberg leverer gennemprøvede, nemme og mere avancerede retter i et underholdende sprog. Veganer.nu er Karina Schramm og Kasper Hansens blog om veganisme, fra etik og miljø til sundhed og opskrifter. Månebarnet er Luna Krauses blog med vegansk opskriftssamling. Luna skriver om sit liv som veganer, sundhed, økologi, miljø og genbrug samt dyrevelfærd, dyrerettigheder og dyreetik. Kærlighed & Kikærter er Thomas Eriksens veganske opskriftssamling og udstillingsvindue for hans veganske levevis.

Grøn livsstil

Eco Ego er en onlineshop og en fysisk butik med lækre og funktionelle produkter. Alt sammen noget, der gør det nemmere  at svinge hverdagen rundt på en planetvenlig måde.
 Will’s Vegan Shoes er en britisk onlineshop med veganske sko og støvler produceret på bæredygtig vis.